draag me

Wij geloven dat onze Hogere Macht voor ons zal zorgen.


Soms lijkt ons leven op instorten te staan. Het overkomt ons allemaal wel eens. Er zijn dagen en zelfs weken waarin het lijkt alsof alles wat verkeerd kan gaan, ook werkelijk verkeerd gaat. Ontslag, het overlijden van een geliefde of een relatie die stukloopt. Wat het ook mag zijn, we betwijfelen of we deze veranderingen in ons leven zullen overleven.
Tijdens momenten waarop de wereld om ons heen op instorten staat, kunnen wij ten diepste vertrouwen op onze liefhebbende Hogere Macht. Geen mens kan ons lijden verlichten; we weten dat alleen de zorg van God ons de benodigde troost kan bieden. We zijn gebroken, maar we gaan door want wij weten dat het weer goed komt in ons leven.
Naarmate ons herstel zich doorzet en ons vertrouwen in onze Hogere Macht toeneemt, zijn we er zeker van dat we moeilijke periodes tegemoet treden met een gevoel van hoop, ondanks de pijn die we ervaren. We hoeven niet te wanhopen, want we weten dat de zorg van onze Hogere Macht ons zal dragen wanneer we niet op eigen benen verder kunnen.

In pijnlijke perioden zal ik vertrouwen op Gods steun, want ik weet dat mijn Hogere Macht er dan altijd zal zijn.